REALHUB member: Wooove

De woonconsument gebruikt het internet intensief bij zijn zoektocht naar de ideale woning. Onderzoeken wijzen uit dat de gemiddelde Europeaan 4 uur per dag online is. Gelet op de recente actualiteiten in de retailmarkt, zien we dat de consument anders koopt, mondiger is en beter geïnformeerd wil worden. Maar vooral ook een prettige en makkelijke klantreis wil ervaren. Waarin hij als klant wordt gerespecteerd.

Omdat (ver)huren zo veel slimmer kan

Zie je de kracht van een website als etalage voor woonprojecten? Dan begrijp je ook de ongekende mogelijkheden als je er online een showroom van maakt. Inclusief de ontvangst, inventarisatie, “verleiding” en salesacties. Wooove ontvangt de bezoekers van je website als jouw klant. Alles uit naam- en binnen de beleving van het project.  Wooove combineert techniek, menskracht, enthousiasme en creativiteit in een totaal-oplossing onder jouw website. Van eerste bezoek tot en met contracttekenen.

Contact

Techniek helpt ons, maar staat nooit los van de mens. Bij Wooove combineren we techniek met de hulpvaardigheid, creativiteit en enthousiasme van een eigen online salesteam.

Bel ons op: 020 26 156 12

Bezoek de website van Wooove